HTML

Pius am Main

Négyhónapos szakmai gyakorlat a ProMéxico frankfurti irodájában.

Friss topikok

Pattogjon!

2008.04.30. 00:36 Pius

Aiyo, több mint két hónap után jelentkezem... Hát, jellemző.
Április 20. Offenbach am Main, Hafen2, Dub Trio koncert! Gépzsír -- meg is vettem a 13 eurós jegyet; kiindulva abból, hogy egy engem nem igazán érdeklő Jazzkeller koncertért kiadtam tízet annak idején... Ez a zenekar pedig izgalmas, modern, kemény - szóval nagyon várom, ez a lényeg. Valószínű, egyedül megyek, hacsak Fernando el nem kísér.
A zenekarról itt meg itt lehet hallani.

Egyébként mostanában egyre jobban megismerem a magyar underground hiphopot - amennyiben ez az "underground" jó megnevezés a rádióban és a klasszikus médiában NEM terjedő zenékre... Már nem is tudom, hogy kezdődött ez, de maradjunk annyiban, hogy az interneten azért sok ilyet lehet találni, sokszor ingyen letölthetően. Ld. pl. Saláta Magazin és hiphop.hu.
Aktuális kedvencem egyébként Triek és Jehiko, ill. a KK Krú. Youtube videó: itten.

Bő három hét múlva megyek haza, már eléggé várom is. Sajnos a munka nem az igazi itt. Tény, hogy hazamenni vizsgázni sem lesz egy álom, de már ideje a változásnak.

Legközelebb talán valami velősebbet írok, most ennyire tellett. Tschüs!

Szólj hozzá!

Címkék: zene koncert dubtrio

A bejegyzés trackback címe:

https://frankfurt.blog.hu/api/trackback/id/tr27448025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása